#CONCURS Câștigă 4 invitații la cele două reprezentații ale piesei “Regina frumuseții din Leenane” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul spectacolului “Regina frumuseții din Leenane” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Una din cele mai de succes piese ale Teatrului Jean Bart din Tulcea poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni. Comedia neagră “Regina frumuseții din Leenane” va avea două reprezentanții, putând fi vizionată sâmbătă, 2 martie și duminică, 3 martie, de la ora 19.

Tulcea NEWS pune la bătaie câte 2 invitații duble pentru fiecare dintre cele două spectacole.

Asigură-te că poți merge la aceste spectacole. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/tlnewsro
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru. 
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 1 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți! 

“Regina frumuseții din Leenane” are în distribuție actorii Liliana Ghiță, Irina Naum, Ștefan Mihai și Cristi Naum de la Teatrul “Jean Bart”. Regia și Scenografia sunt semnate de Vlad Cristache.

Piesa de teatru “Regina frumuseții din Leenane” este o comedie neagră, care a fost pusă în scenă pentru prima dată în anul 1996 de Compania Druid Theatre/Royal Court Theatre, în Galway, Irlanda. Scriitorul Martin McDonagh, contemporan irlandez, devenit cunoscut în anii ’90 ca dramaturg, a fost montat cu mare succes atât la Broadway, cât și la West End, dar este mai familiar publicului ca scenarist si regizor.

Vlad Cristache, unul dintre cei mai tineri regizori care au montat vreodată la Teatrul ,,Jean Bart”, este totodată și unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai generației sale.

Piesa “Regina frumuseţii din Leenane” a primit premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul de Teatru Scurt FITO, 2018, iar Irina Naum a fost recompensată tot cu acel prilej cu distincția pentru cea mai bună actriță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*