#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Ce-și doresc bărbații”, la Cityplex Tulcea

Scenă din filmul "Ce-și doresc bărbații"

În săptămâna în care cinstim femeia, în cinema putem găsi o comedie romantică care poate fi urmărită atât de cupluri, cât și de cei care își caută jumătatea. Filmul “Ce-și doresc bărbații” spune povestea unei femei care capată o abilitate mai puțin obișnuită: poate citi gândurile…bărbaților. Acest film este programat la Cityplex Tulcea duminică, 3 martie, de la ora 17.30, miercuri, 6 martie, de la ora 20.20 și joi, 7 martie, de la ora 18.

Tulcea NEWS și Coral Plaza Mall au plăcerea să te invite la această comedie romantică. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la această producție.

Tot ce ai de făcut este:
1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți în dimineața de 3 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Ali Davis este o agentă sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Cu toate astea, ajunge să obțină un avantaj neașteptat asupra lor: începe să le audă gândurile. Cu noua ei putere, Ali se străduiește să-și depășească colegii în timp ce concurează pentru a semna un contract cu următorul superstar al baschetului, însă provocările pe care trebuie să le parcurgă îi vor testa relația cu cei mai buni prieteni și cu un potențial nou interes amoros.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*