#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la piesa “Hotel Mimoza” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O piesă de teatru cu multe întorsături de situație, cu personaje memorabile este programată la sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Jean Bart din Tulcea. Spectacolul “Hotel Mimoza” are loc duminică, 24 martie, de la ora 19.

Tulcea NEWS te invită la teatru și oferă 2 invitații duble pentru acest spectacol.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 24 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 22 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Hotel Mimoza, pe scena Teatrului Jean Bart din Tulcea

În ,,Hotel Mimoza”, povestea se toarce în jurul încurcăturilor create de regizorul de televiziune Jean-Francois Moncey (Cristi Naum), din motivul de a păstra în anonimat relația de adulter cu Magali Martigue (Aida Economu), soția unui înfricoșător ofițer de marină, plecat în misiune la bordul unui submarin nuclear. Moncey își petrece anumite perioade de timp în vila amantei sale, motivând soției sale, Cecile (Irina Naum), că este în prospecție pentru alegerea locațiilor de filmare pentru un viitor serial.

Inspirat de frumoasa grădină a proprietarei casei, acesta își păcălește consoarta că se află cazat la Hotel Mimoza, comunicând deseori cu ea telefonic de la așa zisa recepție. În timpul uneia dintre convorbirile pe care Cecile le are cu falsa recepționeră Magali, nevasta lui Jean-Francois își anunță o vizită chiar la fictivul hotel, pentru a-i face regizorului o surpriză.

De aici începe conflictul. Cei doi cosmetizează casa, făcând-o să arate precum o pensiune, întâmplându-se, în consecință, un lucru neprevăzut în planul inițial: casa se umple de clienți! Personaje pestrițe -prostituata Pacquerette (Inga Marcu), sinucigașul Legris (Emanuel Cristoiu), tinerii căsătoriți Hans (Alexandru Medveghi) și Heidi Muller (Simona Pustianu), cuplul format din Gerard Blanchard (Mihai Gălățan) și Nadine Dujardin (Gabriela Ciolacu), soțul turbat al celei din urmă, pe nume Marc Dujardin (Ionel Durbală)- interacționează polarizând o nebunie de necontrolat, ce-i obligă pe părtașii înșelătoriei să atingă limitele de sus ale tensiunii, furiei și spaimei. Atunci când își face apariția incognito și stăpânul casei, Charles-Henri Martigue (Radu Niculescu), încurcătura capătă valențe aproape apocaliptice.

Regia piesei este semnată de Aurel Palade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*