#CONCURS Alexandra Ușurelu concertează pe 9 noiembrie la Tulcea. Câștigă 10 invitații duble la concertul de la teatrul Jean Bart

Alexandra Ușurelu cântă la Tulcea. FOTO Vali Greceanu
Alexandra Ușurelu cântă la Tulcea. FOTO Vali Greceanu

Tulcea NEWS te-a invitat deja la concertul Alexandrei Ușurelu, dar succesul concursului inițial ne-a determinat să suplimentăm numărul invitațiilor. De această dată, Tulcea NEWS pune la bătaie alte 10 invitații duble la show-ul artistei care este programat pentru 9 noiembrie la teatrul Jean Bart din Tulcea.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la concert.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 8 noiembrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

”Lumea, cum ai vrea să fie” o regăsim pe 9 noiembrie la Teatrul ”Jean Bart” din Tulcea! Alexandra Ușurelu prelungește turneul ”Lumea, cum ai vrea să fie” în această toamnă!

Vineri, 9 noiembrie, la ora 19, Alexandra Ușurelu va susține la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea concertul de poveste, ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. Cu un singur album lansat, aceasta confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS și Android iaBilet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*