Codul Portocaliu a trecut, urmează să se facă bilanțul pagubelor din județul Tulcea. În continuare, câteva școli sunt închise

Zăpada continuă să îngreuneze circulația. FOTO ISU Delta Tulcea

Încet-încet, lucrurile încep să reintre în normal în județul Tulcea. Se circulă în continuare în condiții de iarnă, dar nu mai sunt drumuri principale blocate.

În noaptea de joi spre vineri, autoritățile au reușit, după un efort susținut, să elibereze drumul din zona Cataloi, fiecare mașină fiind scoasă din nămeți de jandarmi, militari și pompieri, care au dat zăpada la lopată și au pus umărul la propriu. Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea,  Drumurile Județene și Drumurile Naționale sunt deschise, dar se circulă cu dificultate,  în condiții de iarnă, fără restricții de tonaj.

În continuare nu sunt alimentate cu energie electrică 42 de localități din județul Tulcea: Partizani, Rusca, Maliuc, Băltenii de jos, Gorgova, Vulturu, Frecatei, Nalbant, Trestenic, Nicolae Bălcescu, Turda, Izvoarele, Hamcearca, Sălcioara, Colina, Calica, Agighiol, Valea Nucarilor, Dunavat, Murighiol, Mahmudia, Isaccea, Niculițel, Mila 23,Pardina, Chilia, Crișan, Sulina, Caraorman, Uzlina, Rahmanu, Cataloi, Zebil, Sarichioi, Sabangia, Ceamurlia de Sus, Baia, Lunca, Făgărașu Nou, Dorobanțu, Carjelari, Enisala.

Inspectoratul Școlar Tulcea a anunțat că în următoarele unități de învățământ din județul Tulcea, cursurile sunt supendate și în ziua de 19 ianuarie:

1. Școala Gimnazială Nalbant;
2. Școala Gimnazială ,,Vasile Alecsandri” Nufăru;
3. Școala Gimnazială Valea Nucarilor;
4. Școala Gimnazială C.A.Rosetti;
5. Colegiul Agricol ,,Nicolae Cornățeanu”(nivel primar și preșcolar);
6. Școala Gimnazială Beștepe;
7. Școala Gimnazială Ceatalchioi;
8. Școala Gimnazială Murighiol;
9. Liceul Tehnologic ,,Vasila Bacalu” Mahmudia(nivel primar);
10. Liceul Teoretic ,,Jean Bart” Sulina;
11. Școala Gimnazială Frecăței;
12. Școala Gimnazială Chilia Veche;
13. Școala Gimnazială Sarichioi;
14. Școala Gimnazială Stejaru;
15. Liceul ,,Dimitrie Cantemir” Babadag;
16. Școala Gimnazială Slava Cercheză;
17. Școala Gimnazială Mihail Kogăniceanu;
18. Școala Gimnazială Hamcearca.
19. Școala Gimnazială Jurilovca;
20. Școala Gimnazială ,,Nichifor Ludovig” Niculițel;
21. Școala Gimnazială Mihai Bravu;
22. Școala Gimnazială Dorobanțu;
23. Școala Gimnazială Crișan.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*