Cincisprezece persoane au murit în accidente rutiere în Tulcea în primele 11 luni ale anului

Mandat european de arestare, pus în executare de polițiștii tulceni

Cincisprezece persoane au murit în accidente rutier în județul Tulcea în primele 11 luni ale acestui an, iar 66 au fost rănite. Între lunile ianuarie – noiembrie pe raza județului s-au produs 61 de evenimente rutiere grave.

Polițiștii tulceni au anunțat că între 1 ianuarie – 29 noiembrie, pe drumurile deschise circulației publice din județul Tulcea, s-au produs 61 de accidente rutiere grave soldate cu decesul a 15 persoane și rănirea a alor 66 de persoane, principalele cauze generatoare ale acestora fiind: nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea regulilor rutiere de către pietoni și bicicliști, conducerea sub influența alcoolului.

Astfel, în perioada 3 – 9 decembrie, polițiștii tulceni desfășoară acțiuni pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice.

“În acest context, acțiunile se vor concentra pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto, depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care conduc pe drumurile publice fără a deține permis de conducere sau/și aflați sub influența alcoolului, combaterea deplasării neregulamentare a pietonilor pe drumurile publice”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*