Cinci răniți într-un accident rutier petrecut pe DJ 229A, aproape de localitatea tulceană Telița

Mai multe echipaje medicale au intervenit la locul producerii accidentului. FOTO cu rol ilustrativ.

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, miercuri, 20 octombrie, pe DJ 229A, în apropierea localității Telița.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Telița către localitatea Poșta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un alt auto. În urma accidentului a rezultat rănirea a cinci persoane, care se aflau în cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto posedau premise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*