Cinci persoane, printre care și minori, săltate de mascați în urma unei percheziții în comuna tulceană Valea Teilor

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO (ilustrativ) Cătălin SCHIPOR

După documentarea mai multor fapte de furt, polițiști tulceni au efectuat percheziții domiciliare pe raza comunei Valea Teilor. În urma acestora, oamenii legii au reușit să recupereze în mare parte prejudiciul făcut de o bandă de hoți care acționa în zonă.  

În cursul zilei de 12 februarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Tulcea împreună cu polițiștii Postului de Poliție Valea Teilor și cei din cadrul Postului de Poliție Izvoarele au efectuat două percheziții la domiciliile unor persoane din localitatea Valea Teilor, județul Tulcea, bănuite de comiterea a două infracțiuni de furt din locuință, în perioada decembrie 2018-februarie 2019.

Astfel, pe parcursul activității de cercetare și investigare, polițiștii tulceni au identificat 5 persoane, cu vârste cuprinse între 16 – 27 de ani, din localitatea Valea Teilor, județul Tulcea, care, în mod repetat, ar fi sustras mai multe bunuri ( produse alimentare, cereale, aparatură electronică, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte) din două locuințe, situate în comuna Valea Teilor.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate mai multe bunuri provenite din comiterea infracțiunilor de furt.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 95%.

În cauză, cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*