Cinci bărbați din Babadag, reținuți în urma unui scandal între două familii

barbat cu catuse arestat politia romana
Un tulcean și fiul său, arestați preventiv după ce au avariat două autoturisme ale IPJ Tulcea

Cinci bărbați din Babadag au fost reținuți, joi, în urma unui scandal între două familii din localitate, în urma căruia o femeie a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Babadag au fost sesizați, joi seară, cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate are loc un conflict între mai multe persoane.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat conflictul, iar din primele verificări, au stabilit că între membrii a două familii din localitate, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, atât fizic cât și verbal”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

În urma conflictului, o femeie de 40 de ani, din Babadag a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Toți cei implicați în eveniment au fost identificați de polițiști, la sediul poliției fiind conduse opt persoane pentru audieri.

„Dintre acestea, polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 56 de ani, toți din Babadag, urmând ca în cursul zilei de vineri, 24 iulie, să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au mai precizat sursele citate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*