Centrul de Excelență OCH dedicat cancerul de sân oferă aparatură de ultimă generație, tratamente complete și o echipă multidisciplinară

Policlinica OCH Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Policlinica OCH Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Pacientele Policlinicii OCH din toată Dobrogea au, de acum, un Centru pe care se pot baza în totalitate. Cuvântul de ordine este prevenție, iar Centrul de Excelență OCH pentru Cancer de sân oferă toată gama de servicii pentru pacientele care au nevoie de un diagnostic complet, tratament și specialiști.

Atunci când vine vorba de cancerul de sân, un diagnostic precis și tratament rapid pot să facă minuni. Centrul OCH este locul unde pacientele pot să beneficieze de servicii medicale performante și de ajutorul unei echipe multidisciplinare.

Cancerul de sân diagnosticat corect și la timp poate fi vindecat printr-un tratament modern și eficient.

În cadrul Centrului, pacienții pot beneficia de:

  • Prevenție cu Alprevia
  • Diagnostic imagistic complet (Mamografie, Ecografie, Rezonanta magnetica, Computer tomografie)
  • Puncție – biopsie a tumorilor de sân sub ghidaj echografic și analgo-sedare
  • Marcarea preterapeutică echoghidată a tumorilor infraclinice de sân
  • Diagnostic histopatologic și imunohistochimic
  • Chirurgie minim invazivă – Ganglionul Santinelă cu Sentimag
  • Terapii medicamentoase inovative
  • Testare genetică prin Roche România
  • Specialistii oncologi de TOP din Constanța și New York
  • Consiliere psihologica pre și postoperatorie
  • Recuperarea postoperatorie

“Prevenția trebuie să facă parte din stilul tău de viață! Cancerul de sân este foarte important să fie descoperit la o dimensiune cât mai mică, când tumora are până în 14-15 mm, pentru că atunci are șansele să fie tratat complet, iar femeia are șanse de supraviețuire 100%. Pentru ca orice pacienta să aibă parte de toate mijloacele de prevenție și diagnostic, în cadrul Centrului OCH pentru cancer de sân poți folosi Cardul OCH cu Algoritm de prevenție personalizată – Alprevia, care include examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate și acces prioritar la consultațiile, analizele și investigațiile necesare”, a explicat doctorul Bogdan Pană de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și colaborator OCH.

Astfel, pacientele pot beneficia de ecografie, mamografie, rezonanță magnetică și computer tomografie cu o doză scăzută de iradiere. Noul mamograful de la OCH este cel mai performant din zona de sud-est a României.

Specialiștii oncologi de Top din Constanța și New York folosesc la Centrul OCH tehnologia Sentimag. Aceasta detectează tumorile nepalpabile ale sânului și ganglionilor santinelă.

Policlinica OCH este situată pe Strada Flămânda nr. 19, Constanța. Telefon: 0241 480 400. EMAIL: office@ovidius-ch.ro.

Comunicarea OCH este asigurată de Agenția de Comunicare și Marketing “CityDigital” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*