Ce misiuni au mai avut jandarmii tulceni în anul 2019

Bilanțul pe anul 2019 al IJJ Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

În anul 2019, jandarmii tulceni au executat 286 de misiuni de asigurare a ordinii publice, 2093 de misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice şi 4093 patrule de ordine publică, fiind sesizate 183 fapte penale, pe numele a 198 de suspecţi şi 152 de fapte penale în cooperare/colaborare cu alte structuri pe numele a 169 de suspecţi, fiind aplicate peste 1000 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 363.925 lei.

De asemenea, jandarmii au executat 834 mandate de aducere, 189 misiuni de supraveghere şi protecţie antiteroristă în zona obiectivelor din competenţa jandarmeriei, cele mai multe fiind pe timpul sezonului estival şi au monitorizat 67 de transporturi de produse cu caracter special.

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în domeniile de competenţă ale jandarmeriei (silvic, piscicol, ordine publică), au fost executate 34 de acţiuni punctuale, iar pentru întărirea comportamentului antivictimizare a grupurilor ţintă, s-au executat 85 acţiuni de intervenţie preventivă, din care 76 acţiuni au vizat implementarea programelor de prevenire în instituţiile de învăţământ preuniversitar din judeţul Tulcea, iar 9 activităţi s-au derulat cu ocazia unor adunări publice prilejuite de desfăşurarea unor manifestări cultural-artistice şi sportive.

În cursul anului 2019, jandarmii au executat 39 misiuni de intervenţie pentru soluţionarea unor apeluri prin SNUAU 112 direcţionate către unitate.

Acestea reprezintă câteva dintre datele pe care inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, colonelul Bordei Ion, le-a prezentat astăzi, în cadrul activităţii de evaluare a inspectoratului pe anul 2019, care s-a defăşurat la sediul unităţii, eveniment la care au participat domnul colonel Sibiseanu Iulian, reprezentant din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, prefectul judeţului Tulcea, domnul Iordan Cristian, reprezentanţii structurilor M.A.I. şi instituţiilor din judeţ cu care inspectoratul colaborează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*