Capela Căminului de Bătrâni din municipiul Tulcea şi-a sărbătorit Hramul de Sf. Nectarie

HRAM SF. NECTARIE La Capela Căminului de Bătrâni din Tulcea. FOTO Valeriu Leonov

Joi, 9 noiembrie, de la orele 09.30, P.S. Visarion a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească la Capela Sfântul Nectarie de la Căminul de Bătrâni din Tulcea, aşezământ susţinut financiar de Consiliul Judeţean Tulcea prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Ca în fiecare an, zeci de credincioşi au participat la slujbă, fiind alături de bătrânii din Centru.

 

Prezent la eveniment, ca reprezentant al Consiliului Judeţean Tulcea, vicepreşedintele Dumitru Mergeani a mulţumit echipei care are grijă de cei vârstnici rămaşi singuri şi a asigurat conducerea Centrului de tot sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea.

„Sfântul Nectarie a primit, de la Domnul Harul tamaduirii. Vindecându-i pe cei ce sufereau de boli fără leac, atât Dumnezeu cât si Sfântul Părinte doreau de la dânșii ca, după tămăduire, să se căiască și să-și schimbe viața și să urmeze voia lui Dumnezeu. Sfântul Nectarie a devenit în timp, protectorul celor aflați în centrul de bătrâni din municipiul nostru, al celor aflați în suferință, al celor care se luptă cu momente grele ale bătrâneții și nu numai.,” a spus vicepreşedintele Dumitru Mergeani la sfârşitul Liturghiei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*