Campanie de informare și consultare a cetățenilor în cadrul proiectului de prevenire a corupției la nivelul județului Tulcea

Campanie de informare și consultare a cetățenilor în cadrul proiectului de prevenire a corupției la nivelul județului Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 23 februarie, la prima campanie de informare și consultare a cetățenilor, activitate în cadrul proiectului „Extinderea și îmbunătățirea modalităților de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea” (cod SIPOCA 1117/cod MYSMIS 152016), cofinanțat prin Fondul Social European (FSE), Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA). Proiectul este implementat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție.

„În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației noastre de a participa la această primă campanie de informare a cetățenilor, parte a unui proiect important ce vizează prevenirea corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea. Mulțumesc încă o dată partenerilor noștri din cadrul DGA, respectiv Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, cu care colaborăm în vederea îmbunătățirii actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Tulcea. Ca reprezentant al Executivului Județean, consider benefice astfel de inițiative care urmăresc respectarea legalității în desfășurarea procesului administrativ la nivelul instituției noastre, prin creșterea integrității și reducerea vulnerabilităților la corupție. Astfel de proiecte ne ajută să avem o înțelegere mai bună asupra tuturor situațiilor cu care ne putem confrunta în acest domeniu. Vă urez mult succes astăzi, precum și în activitățile viitoare“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului, se urmărește atingerea următoarelor rezultate: Realizarea unui Ghid de bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției, adresat atât instituțiilor publice din care provine grupul țintă, cât și cetățenilor și revizuirea procedurilor la nivelul UAT Județul Tulcea; Campanii de conștientizare a publicului cu privire la corupție; Perfecționarea personalului din administrația publică locală în domeniul prevenirii și combaterii corupției; Introducerea și certificarea standardului ISO 37001.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*