Bărbat prins de polițiștii tulceni în timp ce conducea o mașină fără permis

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat de 50 de ani a fost prins de polițiștii tulceni în timp ce se afla la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere.

În seara de 22 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Tulcea au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din localitatea Niculițel, județul Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Constructorilor din municipiul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*