Autoturisme ale MAI, avariate după ce au fost lovite de o mașină implicată în întreceri ilegale în Tulcea

Polițiștii tulceni au întocmit un dosar de cercetare penală după ce, miercuri seară, două autoturisme ale Ministerului Afacerilor Interne au fost avariate, fiind lovite de o mașină implicată în întreceri ilegale.

Potrivit IPJ Ialomița, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Tulcea, în timp ce conducea, miercuri, un autoturism pe strada Isaccei din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu două autospeciale MAI, staționate în parcarea serviciului de paşapoarte din oraș.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul ar fi fost implicat în întreceri neautorizate, în acest caz fiind întocmit un dosar penal și efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, au precizat sursele citate.

Din impact, au rezultat doar pagube materiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*