Autoturism distrus într-un incendiu provocat intenționat pe o stradă din Tulcea

Autoturism distrus într-un incendiu provocat intenționat pe o stradă din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină în cursul nopții de marți spre miercuri pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea. Cazul a intrat și în atenția polițiștilor după ce pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au intervenit salvatori ai Detașamentului de Pompieri Tulcea, iar la sosirea acestora incendiul se manifesta cu ardere mocnită la interiorul unui autoturism. Focul a fost stins prompt de către pompieri, în limitele găsite, la ora 03.40.

„În urma evenimentului a ars interiorul autoturismului, acesta fiind afectat în proporție de 50 la sută. De asemenea, s-a încercat și incendierea mașinii parcate în spatele autoturismului, aceasta având geamul lateral stânga față spart și câteva hârtii arse în interior. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au precizat reprezentanți ai ISU Tulcea.

Autoturism distrus într-un incendiu provocat intenționat pe o stradă din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite. La fața locului au fost prezenți și lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*