Autoritățile tulcene au extins restricția de circulație din cauza inundațiilor

În unele zone, apa a acoperit carosabilul. FOTO TLnews.ro

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, având în vedere situaţia existentă pe fluviul Dunărea, constând în creşteri de debite şi depăşiri ale cotelor de apărare, precum şi luând în considerare atenţionarea COD PORTOCALIU emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, dar și de concluziile Comisiei de constatare formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, IPJ Tulcea, ISU „Delta” Tulcea, SGA Tulcea şi SDN Tulcea  a luat decizia a a extinde măsura din data de 5 aprilie.

Din noaptea de 6 aprilie,  ora 24.00, se instituie restricţii de tonaj şi de viteză pe următorul sector de Drum Naţional de pe raza judeţului Tulcea:

DN 22 de pe raza judeţului Tulcea, Dig şosea Măcin – Smîrdan, km 86+600 – 98+000
-masa totală maximă admisă: 7,5 tone
-viteza maximă admisă: 60km/h

Fac excepție mijloacele auto de transport persoane, pompierii, poliţia, salvarea, poşta, precum şi mijloacele auto care execută lucrări de eliminare a pericolului de inundaţii. Măsura se va menține până la data la care nu va mai exista pericolul degradării Digului şosea Măcin – Smîrdan.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*