Aproape 2 tone de deșeuri au fost adunate din zona Mila 23 și Crișan

Tone de deșeuri se adună la câteva zile din Delta. FOTO ARBDD

Responsabilitatea turiștilor ce ajung în Delta Dunării, dar și a locuitorilor, uneori lasă de dorit. Tone de deșeuri sunt adunate la fiecare câteva zile din zonele protejate și aduse la mal pentru a fi preluate de către firmele de salubritate.

Zilele trecute, la inițiativa Primăriei Crișan, cu sprijinul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) și participarea unor echipe de voluntari, s-a desfășurat o nouă acțiune de ecologizare în apropierea localităților Mila 23 și Crișan. Rezultatele arată dezinteresul unora față de mediul înconjurător și despre ceea ce lasă în urmă. Au fost strânse din zonele naturale ale Rezervației, nu mai puțin de 1,8 tone de deșeuri. Acestea au fost depozitate în saci și transportate la Tulcea cu mijloacele de transport ale A.R.B.D.D. și predate unei firme de salubritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*