Aplicația Tulcea City Report este disponibilă și pe iOS

Aplicația Tulcea City Report este disponibilă și pe iOS

Viceprimarul municipiului Tulcea, George Şinghi, a anunțat că aplicația Tulcea City Report este disponibilă și pe iOS.

El a mai spus pe pagina sa de Facebook că a fost depășit pragul de 600 de petiții înscrise în aplicație.

“De astăzi Tulcea City Report este disponibil si pe iOS, sistemul de operare pentru telefoanele mobile iPhone. Ne cerem scuze pentru întârzierea fata de Android, aceasta fiind cauzata de procesul de aprobare mai minuțios al Apple. Am trecut astăzi și de pragul de 600 de petiții înscrise in aplicație, lucru care denota necesitatea unui astfel de canal de dialog cu cetățenii. Totuși, finalitatea procesului o reprezintă rezolvarea problemelor din oraș, iar aceasta acțiune va fi una de durată, continuă. Împreună vom reuși!”, a afirmat George Șinghi.

Tulcea City Report este o aplicaţie pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor cu spirit civic să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Tulcea. Problemele punctuale din străzile orasului, cum ar fi gropi în asfalt, câini comunitari, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, gunoi în mijloacele de transport, disfuncţionalităţi în iluminatul public, coşuri de gunoi vandalizate, vehicule abandonate, blocaje din cauza zăpezii, avarii apă rece şi caldă, canalizare înfundată etc, pot fi transmise direct de pe dispozitivul mobil către dispeceratele operatorilor de servicii publice, pentru a acţiona cu promptitudine şi a limita eventualele pagube.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. D.le Primar,

    Prin prezenta va aduc aduc la cunostinta,ca la adresa din str.Victoriei nr.43,bl.sc E,Ap.5,pe numele de BIZDU DANIELA,au loc lucrari fara autorizatie de demolare a constructiei,ce-au afectat STRUCTURA DE REZISTENTA A BLOCULUI. In plus,tot molozul este depozitat ascuns, si scos pe fereastra blocului, in spatele blocului. Va atasez si poze privind afectarea structurii blocului precum si molozul depozitat.
    Va rugam sa veniti la fata locului ca ne aflam intr-un real pericol,traind si intr.o zona cu risc ridicat la seism.
    Va rugam sa ne informati asupra masurilor luate. Daca nu avem in raspuns pozitiv,vom sesiza si mass media si Parchetul Tulcea.
    Cu respect,
    Voluntar ptr Politia Tulcea !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*