Angajări din sursă externă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea

Angajări din sursă externă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea scoate la concurs în vederea ocupării prin încadrare directă și/ sau rechemare în activitate posturile de execuție vacante de ofițer specialist II, din cadrul Serviciului Resurse Umane – compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor, și ofițer specialist I, din cadrul compartimentului Informare și Relații Publice.

Potrivit ISU Tulcea, între condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați de ocuparea posturilor se numără:

  • să aibă cetățenia română și domiciliul în România;
  • să cunoască limba română, scris și vorbit;
  • să aibă capacitate deplină de exercițiu;
  • să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic;
  • să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți;
  • să aibă un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate;
  • să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației când a intervenit reabilitarea;
  • să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni;
  • să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani;
  • să nu fi desfășurat activități de poliție politică, astfel cum sunt definite prin lege.

Candidații trebuie să îndeplinească și criteriile specifice menționate în anunț pentru încadrarea directă/rechemarea în activitate, respectiv condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului.

Cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare se transmit SCANAT la adresa de e-mail: sru@isudelta.ro, până în data de 01 octombrie, ora 15.00, dosarul de recrutare în volum complet urmând a fi transmis, în format electronic, până la data de 18 octombrie, ora 16.00.

Alte date și informații suplimentare cu privire la organizarea concursului și depunerea documentelor se mai pot obține și în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0240/524300, int. 27010, 27112 sau pe pagina de internet instituției(www.isudelta.ro).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*