Anchetatorilor le-au trebuit două zile să dovedească faptul că polițiștii au luat bătaie în scandalul din Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un echipaj de poliție a fost solicitat în cursul zilei de 8 aprilie la un accident rutier produs pe raza municipiului Tulcea. Ajunși la fața locului au nimerit într-un scandal între cele două părți implicate. Au chemat alte echipaje de poliție și de jandarmi în ajutor, dar tot nu au reușit să le facă față, ba chiar au fost fugăriți și cu pietre. De abia după două zile s-a reușit să se adune suficiente probe pentru a-i reține pe suspecți.

Oficial, polițiștii au comunicat cu privire la acest eveniment, a doua zi după producerea lui, că la fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane implicate într-o altercație, pe fondul evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale.

În această situație, polițiștii rutieri au solicitat sprijin colegilor de ordine publică și jandarmilor.

La fața locului,au fost identificate două persoane cu comportament violent, atât față de persoanele prezente la fața locului, cât și față de polițiști. Cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, pentru audieri. Pentru clarificarea situației de fapt, ancheta a fost preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

După plecarea de la sediul poliției, una din persoanele audiate a fost implicată într-un alt eveniment rutier în municipiu, în sensul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului , la intersecția cu strada Isaccei, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.

La două zile de la producerea incidentului, pe 10 aprilie, polițiștii tulceni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, toți din municipiul Tulcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de 11 aprilie, Judecătoria Tulcea a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de persoanele reținute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*