Anchetă a polițiștilor tulceni după ce un bărbat a fost găsit mort pe barca cu care plecase la pescuit

Pompierii și polițitii tulceni au continuat căutările . FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat ce fusese dat dispărut după ce plecase la pescuit, a fost găsit mort pe barca sa.

Potrivit polițiștilor tulceni, în după amiaza zilei de sâmbătă, 10 iulie, un apel de urgență la 112 sesiza faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna tulceană Crișan, a plecat la pescuit și nu s-a mai întors. În plus, bărbatul care era cunoscut ca având unele probleme medicale nu răspundea nici la telefon.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a răspuns solicitării cu o ambarcațiune și un echipaj format din doi subofițeri. De asemenea, a fost chemat în sprijin și elicopterul SMURD de la Constanța, iar la intervenție a mai participat și Poliția Maliuc

Până la urmă bărbatul a fost găsit de polițiști, decedat în barcă. Trupul acestui a fost transportat la morgă, pentru stabilirea cauzelor decesului, iar în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*