Amenzi de peste 90.000 de lei, în timpul unor acțiuni desfășurate de polițiștii tulceni pentru reducerea riscului rutier

O acțiune a polițiștilor rutieri din Tulcea s-a soldat cu amenzi în sumă de peste 250.000 de lei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii tulceni au efectuat, în perioada 10 – 11 noiembrie, mai multe acțiuni în trafic, pe raza județului, în vederea reducerii riscului rutier. În acest sens, toate structurile de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu inspectori ai Regiei Autonome Registrul Auto Român, au efectuat controale în trafic în vederea reducerii cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii împreună cu specialiștii RAR au controlat 321 de autovehicule, aplicând 213 sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de aproximativ 92.655 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și 42 de certificate de înmatriculare.

Acțiuni desfășurate de polițiști și inspectori RAR pentru reducerea riscului rutier. FOTO IPJ Tulcea

Reprezentanții IPJ Tulcea precizează că astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare de către polițiști, scopul fiind acela de a reduce orice risc rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*