Amenzi de peste 7.000 de lei, date de jandarmii tulceni la sfârșitul săptămânii trecute

Măsuri de ordine și siguranță publică în municipiul și județul Tulcea cu ocazia minivacanței de Ziua Națională a României

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au acționat zilnic, în mod independent, dar și în sistem integrat cu Poliția, pentru asigurarea și menținerea măsurilor de ordine publică, dar și pentru informarea populației privind noile măsuri intrate în vigoare pe linia respectării măsurilor de protecție sanitară.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale.

Nouă sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.000 lei au fost aplicate pentru săvârșirea în public de gesturi obscene, proferarea de injurii, consum de alcool în locuri publice, provocarea la scandal, tulburarea liniștii și neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica fapte de cerșetorie.

Pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei.

Patru sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 lei au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje și resturi pe drumurile publice.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară în actualul context pandemic, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2.000 lei.

De asemenea, echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au acordat sprijin la constatarea unei infracțiuni de loviri și alte violențe, pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*