Amenzi de peste 16.000 de lei, aplicate de polițiștii tulceni în urma unei acțiuni privind legalitatea transportului rutier

Polițiștii rutieri tulceni, în colaborare cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat, miercuri, o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Totodată, acțiunea a vizat si verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

În cadrul acțiunii, echipele de control au verificat peste 55 de autovehicule, fiind aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.390 de lei, dintre care 6 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020, iar restul pentru abateri la regimul rutier. De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*