Amenzi de peste 150.000 de lei și șapte permis reținute, în urma unor acțiuni organizate în Tulcea pentru un trafic rutier în siguranță

Acțiuni pentru un trafic rutier în siguranță. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii rutieri au intensificat în această perioadă acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze de accidente rutiere.

În acest sens, la data de 31 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea (rutieră și ordine publică), au organizat o acțiune în sistem integrat cu polițiști din județele Galați și Brăila, în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră.

Astfel, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 152.326 de lei, au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar două pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase șase certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*