AMDTDD susține extinderea controalelor făcute de Protecția Consumatorilor la nivelul pensiunilor, hotelurilor și restaurantelor din Delta Dunării

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării. FOTO Paul Alexe

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD) anunță că susține eforturile Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) de a extinde controalele și la nivelul pensiunilor, hotelurilor și restaurantelor din Deltă.

Potrivit AMDTDD, siguranța alimentară și sanitară a turistului trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

„Constatăm cu tristețe că au existat situații de încălcare a legii din partea unor operatori economici, care funcționează în destinație și care, în mod evident, nu au acordat respectul cuvenit turistului, în primul rând, dar și față de prevederile legii. Vrem să asigurăm turiștii că acestea sunt un cazuri izolate, care nu definesc industria turismului din Delta Dunării, iar membrii Asociației de Management al Destinației Turistice și toți cei angrenați în turism în destinație, au luat și vor lua în continuare măsuri în a oferi servicii de un înalt standard de calitate”, a declarat președintele AMDTDD, Cătălin Țibuleac.

El mai spune că Delta Dunării a rămâne o destinație definită de servicii turistice de calitate, de tradiții, multiculturalitate și gastronomie locală, sigură în context pandemic, unică în Europa prin ceea ce are de oferit iubitorilor de natură.

„Sezonul turistic în Deltă continuă pentru încă câteva luni, și reamintim că unele resorturi vor fi deschise și pe perioada iernii”, a mai precizat Țibuleac.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*