Altgradauto a lansat catalogul online pentru piese auto Ford originale

Piese auto Ford de la Altgrad
Piese auto Ford de la Altgrad

Cu toții ne lovim de mici probleme atunci când circulăm cu mașina, fie că este vorba de consumabile, filtre, ulei, plăcuțe de frână, discuri de frână sau componente mai serioase, cum ar fi ambreiaje, volantă, cutii de viteză sau chiar componente de motor, piston, bielă, chiulasă, ax came, culbutor.

Posesorii de autoturisme Ford au un website dedicat pentru a-și procura piese auto de calitate la cele accesibile prețuri. Catalog.altgradauto.ro este cel mai bun si mai simplu site de folosit la această căutare, ușurând munca tuturor clienților săi.

În afară de combustibilul pe care trebuie sa îl folosim pentru a ne deplasa din punctul A în punctul B avem nevoie și de alte fluide, dar și de piese auto Ford, spre exemplu pompa servodirecție are nevoie de ulei servodirecție Ford, pompa centrală de frână și modulul abs au nevoie de lichid frână Ford original.

Folosind piese auto Ford originale beneficiați de cele mai înalte standarde de conformitate, cele mai dure condiții de testare a calității acestora tocmai pentru a putea rezista în cele mai aspre condiții meteo, dar și de trafic.

Calitatea pieselor de schimb, a consumabilelor și a accesoriilor Ford oferite de Altgradauto se traduce în siguranța șoferului și a pasagerilor, dar ajută și la menținerea mașinii în circulație timp îndelungat. Respectați-vă mașina, aceasta vă va respecta la rândul ei!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*