Alarmă falsă cu bombă la Teatrul Jean Bart din Tulcea. Autorul apelului, un bucureștean, este cercetat de polițiști

Alarmă falsă cu bombă la Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizați în cursul zilei de marți, 8 iunie, prin apel 112 de către un cetățean, cu privire la faptul că în interiorul Teatrului Jean Bart din Tulcea s-ar afla amplasată o bombă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de ordine publică și de rutieră care au asigurat și delimitat perimetrul. Totodată, o grupă specializată din cadrul SRI Tulcea-Compartimentul Pirotehnic a procedat la efectuarea de cercetări în interiorul clădirii. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că sesizarea nu se confirmă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea.

Apelantul a fost identificat de polițiștii bucureșteni pe raza municipiului București și în continuare se efectuează cercetări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*