AJOFM Tulcea organizează vineri, 20 mai, o Bursă Generală a Locurilor de Muncă

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea vă invită să participați în data de 20 mai la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.30, în același timp, în trei orașe ale județului Tulcea, după cum urmează:

  • Tulcea – Casa de Cultură a Sindicatelor, Piața Independenței nr.1;
  • Măcin – Punctul de Lucru – AJOFM Tulcea, str. 1 Decembrie, nr. 58;
  • Babadag – Centrul Cultural “Nicolae Bălășescu Nifon” (Casa de Cultură), str. Pavel Gheorghe nr. 8.

Până la această dată au fost contactați peste 260 de agenți economici, dintre aceştia şi-au anunțat participarea 46 de angajatori, oferind 326 de locuri de muncă vacante. Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt in următoarele ocupații:

  • pentru studii superioare: inginer chimist, inginer electromecanic, inginer geodez, inginer mecanic;
  • pentru persoanele fără studii superioare: agent de asigurare, agent de turism agent securitate, ajutor bucătar, ajutor de ospătar, ambalator manual, asistent de farmacie, asistent medical generalist, automatist amc-ist, barman, brutar, bucătar, buldoexcavatorist, casier, cofetar, confecționer textile, dulgher, electrician, electromecanic, farmacist, femeie de serviciu, fierar betonist, finisor, frezor universal, îngrijitor clădiri, îngrijitor spații verzi, instalator, lăcătuș mecanic, operator calculator, ospătar, polizator, șofer, stivuitorist, strungar universal, sudor, tâmplar universal, tapițer, vânzător, vopsitor, zidar, zugrav, etc.

Această acțiune se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situația privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516.858, fax: 0240/512.171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*