Afacerile pascale verificate de către polițiștii tulceni în prima săptămână a lunii

Polițiștii tulceni. FOTO Cătălin Schipor

În perioada premergătoare și pe timpul sărbătoriilor de Florii și Învierea Domnului, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de natură economică, în municipiul Tulcea, fiind aplicate 11 sancțiuni în valoare de 43.000 de lei.

În perioada de 1 – 7 aprilie, polițiștii tulceni împreună cu reprezentanții din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea au desfășurat acțiuni pe raza municipiului Tulcea, având ca obiect verificarea legalității activităților comerciale (piețe, târguri agroalimentare), în scopul prevenirii și combaterii încălcării prevederilor legale. În cadrul acțiunii, polițiștii au verificat un număr de 26 agenți economici și 3 producători agricoli. În urma controalelor au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.000 de lei. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de aproximativ 900 de lei.

De exemplu, în data de 2 aprilie, polițiștii tulceni au efectuat un control la o societate comercială din municipiul Tulcea, ocazie cu care au constatat faptul că agentul economic nu a înregistrat în casa de marcat, veniturile obținute din comercializarea mărfurilor, în sumă de 460 de lei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei și au ridicat în vederea confiscării suma de 460 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*