Adolescentul din Nalbant care și-a omorât un prieten, iar pe altul l-a lăsat invalid după ce a făcut accident cu o mașină sustrasă, pe care o conducea beat, a ajuns după gratii

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Polițiștii Serviciului Rutier au dispus în data de 6 septembrie reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânăr de 17 ani din comuna Nalbant, județul Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Reamintim că la data de 25 august, în timp ce conducea un autoturism pe DN22A, între localitățile Cataloi și Nalbant, pe fondul efectuării unei manevre de depășire și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor două persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a emis mandat de arest preventiv pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*