Adolescenți din Tulcea acuzați de distrugere după ce au mutat din loc un autoturism parcat

Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un ordin de restricție provizoriu, în urma unui conflict cu soția sa

Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină, miercuri noapte, în jurul orei 22:43, la intersecția străzilor Isaccei și Taberei, unde un bărbat a sesizat un scandal în desfășurare.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu apelantul, care a declarat faptul că, în timp ce se afla cu fratele său la o spălătorie auto din apropiere, a observat mai mulți minori, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, care depuneau eforturi să mute un autoturism, de pe trotuar pe partea carosabilă. După ce au reușit să mute autoturismul pe partea carosabilă, s-au răzgândit și au mutat autoturismul din nou pe trotuar.

„Văzând cele întâmplate, bărbatul i-a atenționat să lase autoturismul în poziția în care era parcat, moment în care aceștia s-au deplasat în curtea unui imobil din apropiere, au ieșit cu un topor și mai multe bâte, amenințând cu acte de violență și distrugând două uși de la autoturismul unuia dintre bărbați”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.

Minorii au aruncat toporul și bâtele într-o curte din apropiere și au fugit în spatele unei alte curți aparținând unui imobil de pe strada Taberei.

Unul dintre bărbați a relatat jandarmilor faptul că s-a deplasat și el la aceeași adresă, însă din curtea imobilului a ieșit un bărbat, care, de asemenea avea o bâtă în mână, amenințându-l cu acte de violență, fiind susținut de mai multe persoane care locuiau în imobil.

„Persoanele în cauză nu au fost găsite la fața locului și nici în imediata apropiere a zonei respective, însă celor doi bărbați le-a fost adus la cunoștință termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei”, au mai transmis sursele citate.

Oamenii legii au identificat proprietarul autoturismului mutat de grupul de minori, acesta confirmând faptul că autoturismul lui a fost mutat într-o altă poziție decât cea în care era parcat.

De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere, cercetările fiind continuate de organele competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*