Adolescent de 16 ani din Mihai Bravu, arestat preventiv după ce a încercat să jefuiască o bătrână. El are la activ 15 furturi din locuință

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Mihai Bravu a fost prins de polițiștii tulceni după ce a pătruns în locuința unei bătrâne și a încercat să fure o sumă de bani. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul are la activ 15 furturi din locuință.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baia, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au identificat un băiat în vârstă de 16 ani, din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, care în noaptea de 7/8 februarie, a pătruns fără drept în locuința unei femei de 82 de ani, din localitatea Satu Nou și, prin violență, a încercat să o deposedeze de o sumă de bani.

El a fost reținut de polițiști și prezentat Judecătoriei Babadag, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

El mai este cercetat pentru un număr de 15 furturi din locuință, săvârșite în cursul anului 2018. În majoritatea faptelor, cercetările au fost terminate și a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*