Acțiune de amploare a polițiștilor de la Crimă Organizată în județele Tulcea și Constanța într-un dosar privind traficul de droguri de mare risc

Drogurile găsite în urma perchezițiilor au fost confiscate. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate din Tulcea, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat 15 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. În urma acestora, cinci persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea au efectuat în dimineața zilei de 17 ianuarie un număr de 15 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni ce a vizat destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, în județele Tulcea și Constanța, la domiciliile unor bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.200 de grame de canabis, 3 pastile de ecstasy și 3,45 de grame de rezină de canabis.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 15 telefoane, peste 7.000 de euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 de lei și un autoturism.

În aceeași zi, polițiștii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea 19 persoane, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ulterior, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

În cursul zilei de 18 ianuarie a.c., persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea celor cinci pentru 30 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și al Direcției Operațiuni Speciale, precum și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea.

La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*