Acțiune a polițiștilor tulceni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

Peste 160 de polițiști tulceni vor veghea la siguranța cetățenilor în minivacanța de Rusalii

Polițiștii tulceni au aplicat amenzi în sumă totală de peste 4.000 de lei în urma unei acțiuni de două zile pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat în perioada 24 – 25 iunie, pe raza județului Tulcea, o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea riscului rutier prin controlul stării tehnice al autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Echipele de control au verificat autovehicule care au tranzitat județul Tulcea, controlând, în special, defecțiunile referitoare la sistemele de frânare și direcție, zgomotul și emisiile poluante, motocicletele sau mopedele ale căror elemente de evacuare au fost modificate, existența și autenticitatea numerelor de identificare, legalitatea montării și utilizării luminilor de altă culoare precum și deținerea inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.060 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut șase certificate de înmatriculare pentru defecțiunile constatate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*