Acțiune a polițiștilor tulceni pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a comerțului ilicit

Acțiunile polițiștilor tulceni pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tulcea și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute acțiuni pentru verificarea legalității activității comerciale, prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a comercializării mărfurilor contrafăcute.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate controale la 11 agenți economici din municipiul Tulcea, pentru verificarea modului în care administratorii respectă legalitatea actelor de comerț. Pentru neregulile constatate, echipele de control au aplicat 26 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.240 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor SAS, iar astfel de operațiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*