Acțiune a polițiștilor și a reprezentanților RAR în județul Tulcea

Polițiștii au verificat șoferii din trafic. FOTO Cătălin Schipor

În perioada 1 – 2 noiembrie, polițiștii tulceni desfășoară o acțiune comună împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, în vederea reducerii cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

În această perioadă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu inspectori din cadrul Regiei Autonome Registrul Auto Român desfășoară acțiuni de control în trafic, ce vor viza reducerea riscului rutier, prin sancționarea nerespectării normelor rutiere și a defecțiunilor tehnice.

În cadrul acțiunii vor fi verificate sistemul de frânare, mecanismul de direcție, existenţa şi autenticitatea seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, deţinerea inspecţiei tehnice periodice şi valabilitatea acesteia, sistemul de reducere a zgomotului şi a emisiilor poluante, sistemul de rulare (punți, roți, anvelope și suspensie), ș.a.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*