Weekend cu evenimente rutiere în județul Tulcea. Două accidente cu 4 răniți au avut loc la Agighiol și Luncavița

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Două accidente rutiere soldate cu mai mulți răniți au fost înregistrate în cursul zilei de 9 septembrie pe raza județului Tulcea. 

În dimineața zilei de 9 septembrie, un bărbat de 57 de ani, din localitatea Agighiol, comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ222, dinspre localitatea Tulcea spre localitatea Agighiol, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a parăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu patru copaci.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei pasageri cu vârste cuprinse între 50 și 68 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În aceiași zi, un bărbat de 65 de ani, din localitatea Luncavița, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22E87, în afara localității Isaccea, județul Tulcea, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un mal de pământ. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*