A accidentat o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei

Polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar. FOTO IPJ Tulcea

Un tulcean s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier și apoi a părăsit locul faptei până la sosirea polițiștilor.

Accidentul s-a înregistrat în cursul zilei de 1 martie, când un bărbat de 44 de ani, din localitatea Izvoarele, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848, din municipiul Tulcea, a accidentat o femeie de 31 de ani, din Tulcea. Victima se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior de polițiști.
Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și art. 338 din Codul penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*