Accident rutier cu trei victime, provocat de un tânăr șofer din Cerna, cu permis de conducere de două luni

Șoferul și cei doi pasageri din mașină au fost răniți. FOTO IPJ Tulcea

Evenimentul rutier s-a produs în după amiaza zilei de 9 ianuarie, pe DJ 222B, în apropiere de localitatea Traian, în jurul orei 15.30. Un adolescent, proaspăt șofer, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe câmp. 

Un tânăr de 19 ani, din comuna Cerna, județul Tulcea, posesor al unui permis de conducere de două luni, conducea un auto pe DJ 222B, în afara localității Traian, când a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri, bărbați de 17, respectiv 47 de ani, ambii din comuna Cerna, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*