Accident rutier cu o victimă, la ieșirea din Tulcea spre localitatea Mineri

Accident rutier cu o victimă, la ieșire din Tulcea spre localitatea Mineri. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier în urma căruia o femeie în vârstă de 60 de ani a fost rănită s-a petrecut, duminică după-amiază, la ieșirea din municipiul Tulcea spre localitatea Mineri. În urma coliziunii, victima a rămas încarcerată într-unul dintre autoturisme.

Potrivit polițiștilor tulceni, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, când un tânăr de 21 de ani, din Niculițel, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din Tulcea, a intrat în coliziune cu un automobil care circula din sens opus, condus de un bărbat de 43 de ani, din Tulcea. În urma impactului, autovehiculul condus de bărbatul de 43 de ani a fost proiectat într-o mașină parcată. În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasager in al doilea auto.

La fața locului s-au deplasat și pompierii tulceni, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de intervenție, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, o femeie în vârstă de 60 de ani, care era conștientă și cooperantă, iar ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*