Accident pe DJ222 A. Un șofer fără permis a intrat cu mașina într-un copac

Accident rutier pe DJ222 A. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier a avut loc joi seara, pe DJ 222A, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un copac. Polițiștii au stabilit că nu avea permis.

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DJ 222 A.

“Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că, un auto condus de un bărbat de 47 de ani, din Niculițel, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore situat pe partea dreaptă a străzii”, a anunțat IPJ Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 47 de ani, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*