Accident grav în localitatea Văcăreni. Două persoane au fost rănite

În urma accidentului, două persoane au fost rănite. FOTO DRDP Constanța

În cursul zilei de 4 iunie, în jurul orei 15:00, pe drumul național DN 22, km 114+400, în localitatea Văcăreni, a avut loc un accident soldat rănirea a două persoane care au fost transportate la spitalul din Galați.

Din primele informații, se pare că un autoturism care circula inexplicabil pe mijlocul drumului, a intrat în coliziune lateral stânga-față cu un autotren care circula din sens opus. Șoferul autotrenului a tras cât a putut de volan dreapta pentru a încerca să evite coliziunea. În urma impactului cu autocamionul, șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției și s-a oprit într-un cap de podeț.

Șoferul, dar și pasagera locului dreapta față a fost rănită, fiind preluați de ambulanțe ale Serviciului Județean Tulca și transportate la Spitalul din Galați.

Polițiștii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*