Accident de circulație între o autoutilitară și un tractor pe DN 22A, în apropiere de Nalbant

Accident de circulație între o autoutilitară și un tractor pe DN 22A, în apropiere de Nalbant

O persoană a fost rănită ușor, sâmbătă dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 22A, în apropierea localității Nalbant, în care au fost implicate o autoutilitară și un tractor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 22A în apropierea localității Nalbant, în care au fost implicate o autoutilitară și un tractor agricol.

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Tulcea s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În urma evenimentului rutier, conducătorul tractorului, în vârsta de 56 de ani, a fost rănit ușor. Aceasta a primit îngrijiri de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*