A fost semnat contractul de finanțare pentru „Eficientizarea energetică a imobilului Ambulanța Tulcea”

Clădirea în care funcționează Ambulanța Tulcea, eficientizată din punct de vedere energetic. FOTO CJ Tulcea

Săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Eficientizarea energetică a imobilului Ambulanța Tulcea” în valoare de 4.323.639,05 lei.

Proiectul a fost inițiat de Consiliul Județean Tulcea, în luna iunie a anului trecut fiind aprobat prin hotărâre a Legislativului județean în vederea finanțării în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 4.587.864,30 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă 4.323.639,05 lei (inclusiv TVA), contribuția proprie în proiect a Unității Administrativ – Teritoriale Județul Tulcea, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, fiind de 350.698,03 lei (inclusiv TVA).

Proiectul are drept obiectiv general implementarea măsurilor de eficiență energetică ce vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de igienă şi confort termic interior, reducerea pierderilor de căldură şi a consumurilor energetice, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă de consum, reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportului și consumului de energie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*