A fost o zi în care forțele de ordine din județul Tulcea nu au dat sancțiuni pentru încălcarea măsurilor de autoizolare

La nivelul județului Tulcea, la sfârșitul zilei de 5 mai erau înregistrate 363 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 22 persoane si au intrat un număr de 15 persoane. În total, de la începutul stării de urgență au ieșit din perioada de izolare de 14 zile, un număr de 4296 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 92 persoane, alte 521 ieșind deja din această perioadă.

Au fost testate în total 1.360 de persoane, în prezent fiind confirmate 57 persoane care au şi fost internate pentru a primi tratament. A fost înregistrat un deces, o persoană în vârstă de 62 de ani.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 05 mai 2020 s-au efectuat controale la 104 locuinte, din care la 86 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 18 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 364 persoane, dintre acestea 303 de către lucrători ai Poliţiei şi 61 de către lucrători ai Jandarmeriei.

În urma efectuării acestor acţiuni de verificare a persoanelor aflate în autoizolare a reieșit faptul că toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea nu au aplicat sancțiuni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*