A fost inaugurat dispensarul medical din satul Iazurile, comuna Valea Nucarilor

Inaugurarea dispensarului medical din satul Iazurile. FOTO Consiliul Județean Tulcea

Dispensarul medical din satul Iazurile, comuna Valea Nucărilor din județul Tulcea a fost inaugurat duminică, în prezența prefectului Lucian Furdui, a președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a vicepreședintelui Dumitru Mergeani şi a deputatului Lucian Simion.

Prefectul Lucian Furdui a afirmat că duminică a dat curs invitației primarului comunei Valea Nucarilor la o serie de manifestări organizate la nivelul comunei cu ocazia Centenarului Marii Uniri.Alături de reprezentantul Guvernului în teritoriu s-au mai aflat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședintele Dumitru Mergeani şi deputatul Lucian Simion.

“Astfel, la Monumentul Eroilor din Valea Nucarilor a avut loc un ceremonial de depuneri de coroane și s-a oficiat un serviciu religios în memoria înaintașilor noștri.
De asemenea, cu ocazia Centenarului, a fost inaugurată noua clădire ce adăpostește Dispensarul medical comunal din satul Iazurile. O investiție de aproximativ 640.000 de lei, din bugetul local al comunei, un obiectiv social care va fi extrem de util comunităţii locale în special oamenilor în vârstă. O dovadă că acolo unde există grijă față de nevoile oamenilor, atunci când există fonduri, se pot face lucruri importante. De aceea vreau să transmit aprecierile mele pentru eforturile administrației locale de a îmbunătăți condițiile de viață ale localnicilor”, a afirmat prefectul Lucian Furdui.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat că acest dispensar a fost realizat în numai un an de zile.

“În numai un an de zile s-a putut ridica această construcție care va fi extrem de utilă în special oamenilor în vârstă. Se demonstrează astfel  că  acolo unde există grijă față de nevoile oamenilor, atunci când există fonduri, se pot face lucruri importante. Dovedim astfel că sănătatea și educația sunt prioritățile guvernării, atât ale celei centrale cât și la nivel local.  Vreau să transmit încă odată aprecierile mele pentru eforturile administrației locale de a îmbunătăți condițiile de viață ale localnicilor, încă o dată vă mulțumesc pentru invitație și vă doresc să continuați tot așa“, a declarat cu acest prilej președintele Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*