A fost găsit trupul uneia dintre cele două surori, dispărute în apele Dunării în zona Portului Isaccea. UPDATE

A fost găsit trupul uneia dintre cele două surori, dispărute în apele Dunării în zona Portului Isaccea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au recuperat joi, 24 iunie, trupul uneia dintre cele două surori, dispărute în apele Dunării, în zona Portului Isaccea, în după-amiaza zilei de luni, 21 iunie.

„Trupul neînsuflețit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat și adus la mal. În această dimineață, prin apel la 112, s-a anunțat prezența unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal și aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariției. Căutările continuă pentru găsirea celeilalte minore dispărute”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, a fost identificat trupul fetei de 12 ani și, în continuare, se efectuează cercetări în vederea găsirii fetiței de 11 ani.

La acest moment, operațiunea de căutarea celeilalte fete este executată de șapte subofițeri, între care doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcațiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD. De asemenea, de la ISU Constanța, la acțiune participă doi scafandri, cu o autospecială de transport scafandri.

Pompierii au fost solicitați să intervină luni, în jurul orei 16.10, pentru căutarea a două fetițe, surori, de 11 și 12 ani, dispărute, în zona portului din orașul Isaccea. Din primele informații fata de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

UPDATE

În jurul orei 13.00, a fost găsit trupul neînsuflețit al celeilalte fetițe dispărute, luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeași zonă ca al surorii ei, fiind recuperat si adus la mal.

A fost găsit trupul neînsuflețit al celeilalte minore dispărute. FOTO ISU Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*