Jandarmii veterani din județul Tulcea au fost sărbătoriți la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi

Jandarmii veterani au revenit în unitate. FOTO IJJ Tulcea

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a avut loc în cursul zilei de 27 martie, un moment festiv, cinstirea veteranilor unității. Activitatea a fost organizată premergător aniversării Zilei Jandarmeriei celebrată la data de 3 aprilie.

Veteranii unităţii, cei care de-a lungul carierei au fost responsabili cu promovarea binelui, s-au bucurat de consideraţia conducerii şi succesorilor într-un cadru festiv. Conducerea unităţii a rostit un discurs în semn de recunoştinţă faţă de activitatea pe care veteranii au desfăşurat-o în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, urmat de înmânarea diplomelor aniversare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*